(+359) 889 654 530
+

Новини

6

окт, 2016

Иновационно пране с Miele TwinDos

By: | Tags: | Comments: 0

TwinDos е революционна автоматична дозираща система с две фази, която е гарантирано най-прецизната алтернатива за течен препарат. Осъществява перфектно съчетаване на два течни перилни препарата, които си подпомагат взаимно, за още по-ефективно изпиране, както и за премахване на трудни петна. Ензимите в нашите перилни препарати ще помогнат да възвърнете първоначалният цвят на облеклото си, и да го чувствате като ново. По време на цикъла на пране, функцията TwinDos (ако е избрана) ще освободи точни количества от всеки препарат, за да почисти заредените дрехи, гарантирайки Ви перфектни резултати на измиване. Освен всички предимства, тя може да спести до 30% от използването на почистващи препарати, вместо предозирането на пералнята на ръка.

Напълно автоматично пускане на препарата – TwinDos предлага две възможности: да добавите течен перилен препарат или омекотител (налични в аксесоарите на Miele) в контейнерите, или да използвате двуфазната система. С нея имате възможност за изпиране на съвършено бели и цветни тъкани. За максимална ефективност, TwinDos пропуска препарат от двете отделения в подходящият момент от процеса на измиване. С тази иновация Miele постига оптимален резултат на изпиране и предлага най-добрата система за течен перилен препарат, предлагана на пазара, само с натискането на един бутон.

Разбира се, ако желаете можете да добавите в отделенията избрана от Вас марка перилен препарат или омекотител. Системата TwinDos ще освободи обичайни количества препарат автоматично и прецизно. За тези, които предпочитат да използват прахообразен препарат, нашето традиционно отделение все още се намира в горния ляв ъгъл.

https://www.youtube.com/watch?v=D9QvygcFG2g&w=320&h=240