(+359) 889 654 530
+

Новини

17

окт, 2016

Иновации в кухнята с италианско производство

By: | Tags: | Comments: 0

Проектирането на съвършенност в кухнята е процес, който следва да съчетае всички функционални потребности с естетическите такива. Кухните на Euromobil и Aran осигуряват перфектна функционалност и удобство за използване на всички уреди и шкафове, и по този начин създават за Вас перфектния баланс между дизайн и ергономичност. Качеството на всички материали е гарантирано със сертификати за висококачествени производствени стандарти. Италианският дизайн има за цел максимална удовлетвореност на клиента и оптимална ползваемост. Основни акценти в проектирането на кухните ни са съвременност и иновации, отговарящи на вкуса дори на най-претенциозните клиенти. Можете да се радвате на максимално оползотворяване на времето и пространството в кухнята с екологични, естетични и качествени решения. Ето някои от водещите предимства.
Оптимална адаптивност – Материалите са подходящи за всякакъв вид повърхност, стара или нова, плоска или извита, вертикална или хоризонтална. Произвеждат се от квалифицирани специалисти.
100% екологичност – Производителите използват нетоксични бои на водна основа, не се развива вреден газ и не съдържа хидравлични свързващи вещества, цимент, вар, креда и епоксидни смоли. Изцяло рециклирани продукти. Структурите на кухните се състоят от екологични панели в дървесните частици, които са покрити с меламинова смола.
Сила и издръжливост – Неразрушими повърхности, устойчиви на замърсяване и петна, хигиеничи и практични за почиствине, както и лесни за поправка. Ръбовете са с екструдиран прахозащитен профил. Всички чекмеджета и кошници са от иновативна неръждаема стомана и изключително силни водачи, като пантите намаляват скоростта и отварянето става плавно и нежно.
Уникална гъвкавост – Материалите се нанасят с нови методи на декорация за непрекъсната повърхност, и са най-гъвкавите, произвеждани някога.
Водоустойчивост – Материалите са водоустойчиви, но имат пропускливост на парни молекули по цялата им дължина, което осигурява естественото им дишане.
Продуктите са проектирани и произведени от гарантирано водещи в индустрицията доставчици и са в съответствие с високи критерии за ергономичност, качество, безопастност и защита на околната среда. Освен всички гаранции за качество на италианското производство и проектиране, кухните съдържат множество естетически предимства, създадени да удовлетворят всяка визуална взискателност. Шкафовете са с изчистени линии и богат художествен избор на облицовки. Вратите, плотовете и панелите могат да бъдат безупречно тънки и по индивидуално решение да изберете интегрирани дръжки на всеки шкаф, които са вградени в равнината. Можете да избирате между посребрени листове за стенни елементи, високо гланцови покрития, и набор от естествени материали. Много кухни предлагат вградени LED светодиоди с регулируема светлина за чекмеджета, гардероби и шкафове, които осигуряват балансирана, умерена или силна светлина на желаните места. Сред по-нестандартните решения фигурират заоблени, кръгли, елипсовидни и криви плотове с наклонени страни. В каталозите за кухни можете да разгледате разнообразни предложения от партньорите, с които работим.